CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

letak la link then sy follow

Friday, July 29, 2011

Update blog

Assalamualaikum n salam sejahtera para pembaca sekalian
maaf la sebab saya dh lama x update blog bkn x nk  update tp sy x tau nk ckp apa 
sekarang ni saya tengah buzy ckit sbb sy dh belajar maksud sy ialah sy dh masuk kolej.
kolej pn x jauh dari rumah dlm 15 @ 20 minit smpai la...sy seronok sgat dpat masuk kolej
sy dapat kawan baru,belajar benda baru dan mcm2 lagi la yg baru,hiihhi....
sy dapat kawan yg otak giler2 bkn org gila ea,best sgat2.sy ni bab2 nk menulis smbl buat lawak sy x pndai la.
pejam celik 2X dh nk raya eh puasa pun belum lg dh pikir sal raya...Ni dah nak masuk bulan ramadhan bulan yg penuh dgan keberkatan.maaf la kalo korunk x fhm apa yg sy ckp ni sy ni kdang2 otak sy blur x tau nk ckp apa ..
insyaAllah lepas ni kalo sy rajin sy akan update blog..kepada yg sudi follow blog sy yg x berapa cantik n menarik ni sy ucapkan terima kasih banyak2 sy kpd yg sy lum follow balik sy minta maaf ye...ok la smpai disini saja hujah2 sy hihihi...

No comments:

Post a Comment